Profesionální
poradenství
Expirace (minimální trvanlivost) do: 06 / 2024
Prášková univerzální, základní směs na přípravu a výrobu klasických trdelníků - do směsi je potřebné přidávat olej a droždí.
Návod k přípravě: Do díže míchače nalít 450g vody, přidat rozdrcené kvasnice (100g) a obsah sáčku 1.250g. Nastavit čas mixeru na 8 min. Jak se těsto začne spojovat, po cca 1 min přidat olej (150 g). Získané těsto vyjmout z díže a hníst na pracovní desce po dobu 5 min. Těsto rozdělit na kusy s gramáží 190g. Kusy tvarovat do mírně podélných válců a ponechat vykynout zakryté po dobu 15 min. Kusy těsta vytvarovat do podélného pásu o délce 70 cm. Pomocí válečků mírně zploštit a podélně přeříznout. Páry těsta namotat na válec. Těsto na válci přitlačit převálcováním po pracovní desce a následně válením obalit krystalovým cukrem. Odstavit na cca 15 min na teplém místě (nejlépe u topného tělesa). Péct.
Složení: pšeničná mouka, cukr, sůl, glukóza, aromata, barvivo beta karoten, látky na zpracování mouky: enzymy, kyselina askorbová..
Průměrné výživové údaje ve 100 g směsi: energetická hodnota 1452 kJ/ 347 kcal; tuky 1,1 g; z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g; sacharidy 77 g; z toho cukry 12 g; vláknina 2,0 g; bílkoviny 8,9 g; sůl 0,51 g.
Skladování: v suchu, v prostorách s relativní vlhkostí nejvýše do 75%. Vaflové těsto připravené podle návodu lze uchovávat v lednici nejdéle 24 hodin.
Minimální trvanlivost: 12 měsíců od data výroby (za předpokladu splnění skladovacích podmínek)
Hmotnost obsahu sáčku: 1,25 kg / ALU sáček s etiketou
Karton: 8 sáčků á 1,25 kg (10 kg směsi = obsah kartonu)
Vyrobeno v: EU (Polsko)
Velkoobchodní slevy: v případě, že budete mít zájem o nákup většího množství tohoto produktu než je uvedené v cenové nabídce, kontaktujte nás a my Vám pošleme náš aktuální velkoobchodní ceník.
Chuť: | sladká |
Barva: | krémově světlá |
Konzistence: | prášková směs |
Určení: | výroba trdelníku |
Obal: | ALU sáček |
Hmotnost obsahu: | 1 kg |
Kartonové balení: | 8 × 1,25 kg = 10 kg směsi |
Hmotnost přepravní: | 12 kg (karton) |