Profesionální
poradenství
Vyrobit chutný popcorn vyžaduje trochu kumštu. Důležité je pracovat s kvalitními surovinami na osvědčených profesionálních strojích. Pak už stačí jen trochu fantazie na ochucený a originální popcorn – praženou kukuřici. Vyberte si z naší nabídky popcorn strojů ten pro Vás nejvhodnější podle velkosti a kapacity výroby. Porovnejte kvalitu kukuřice na popcorn která má velkou expanzi (objem popcornu po vypukání) a speciálního popcorn tuku. Vyberte si z různých příchutí na slaný nebo sladký popcorn a nabídněte jej svým zákazníkům v lákavých obalech, třeba i ve filmových obalech s kino motivem.
Ochucující prášková směs na výrobu sladkého popcornu s čokoládovou příchutí
Složení: cukr, 5,5% kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor (lecitiny), čokoládové aroma
Upozornění: výrobek může obsahovat stopy mléka, vajec a obilovin obsahující lepek
Výživové hodnoty na 100g směsi: energie 1679kJ / 400 kcal; tuky 0,7g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,4g; sacharidy 95g, z toho cukry 95g; bílkoviny 1,2g; sůl < 0,01g .
Návod na přípravu: do kotlíku popcorn stroje nalijte dávku popcorn tuku. Počkáte až se tuk rozpustí (je rozehřátý) a do kotlíku nasypte dávku popcorn kukuřice (množství kukuřice se dává podle typu stroje – návodu od výrobce). Poté nasypte pomalu do kotlíku dávku cukru GLAZUR POP. Doporučené dávkování GLAZUR POP je na 1 dávku kukuřice se dává 1/2 dávky GLAZUR POP (například na 100g kukuřice dáte 50g cukru GLAZUR POP).
Skladování: suchý sklad!
Vyrobeno v: ČR (original CORNiCO products)
Naše doporučení: na výrobu sladkého popcornu s glazurou je nejvhodnější kukuřice Pop & Roll Mushroom (vyrobíte z ní velký, kulatý popcorn a cukr se na něj nejlépe obaluje).
Výtěžnost: | 1 balení na 20 L popcornu |
Dávkování poměrem: | 50g Glaze + 100g kukuřice |
Barva příchutě: | tmavě hnědá |
Chuť a vůně: | čokoládová |
Rozměry š × h × v: | 19 × 6 × 29 cm (sáček) |
Balení: | ALU sáček 1000 g |
Kartonové balení: | 20 ks sáčků á 1000 g |
Hmotnost přepravní: | 22 kg (karton) |