Profesionální
poradenství
Vyrobit chutný popcorn vyžaduje trochu kumštu. Důležité je pracovat s kvalitními surovinami na osvědčených profesionálních strojích. Pak už stačí jen trochu fantazie na ochucený a originální popcorn – praženou kukuřici. Vyberte si z naší nabídky popcorn strojů ten pro Vás nejvhodnější podle velkosti a kapacity výroby. Porovnejte kvalitu kukuřice na popcorn která má velkou expanzi (objem popcornu po vypukání) a speciálního popcorn tuku. Vyberte si z různých příchutí na slaný nebo sladký popcorn a nabídněte jej svým zákazníkům v lákavých obalech, třeba i ve filmových obalech s kino motivem.
Prášková směs na přípravu originálního karamelového popcornu (s karamelovo - cukrovou krustou), která se používá pouze do speciálních karamelizérů.
Návod na přípravu: do karamelizéru (stroje na výrobu karamelového popcornu) dáme 340ml vody, 1 sáček (620g) práškové směsi CARAMEL CORN MIX, 440g krupice cukru, 110 g kokosového popcorn tuku a rozehřejeme ve stroji na cca 140°C, u zapnutého míchání a zavřeme pokličku stroje (karamelizéru). Počkáme cca 5 minut, než se voda odpaří a směs pořádně promíchá a vytvoří karamel. Poté nasypeme do karamelizéru 20 litrů hotového popcornu a necháme chvilku míchat. Obalený, karamelový popcorn pak vysypeme do připravené vhodné nádoby a za občasného promíchání necháme vychladnout.
Složení: glukózový sirup, cukr, slad z ječmene, emulgátor lecitin sojový, vinan draselný, aroma, barvivo karamel.
Alergeny: soja, lepek
Výživové hodnoty na 100g směsi: energie 1715 kj / 404 kcal; tuky 4,8 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g; sacharidy 90 g, z toho cukry 59 g; bílkoviny 0,6 g; sůl 0 g.
Skladování: suchý sklad!
Vyrobeno v: ČR (original CORNiCO products)
Výtěžnost: | 1 balení na 20 L popcornu |
Dávkování: | 620g + 340ml voda + 110g tuk |
Barva příchutě: | světle hnědá |
Chuť a vůně: | karamelová |
Rozměry š × v: | 29 × 19 cm (sáček) |
Balení: | ALU sáček 620 g |
Kartonové balení: | 20 × 620 g sáček |
Hmotnost přepravní: | 15 kg (karton) |