Vysoce kvalitní krystal cukr se sněhově bílými krystaly. Při tepelném zpracování se pomalu rozpouští a nebarví. Tento cukr je velmi vhodný na výrobu cukrové vaty a sladkého popcornu díky středně velkým krystalům (granulát 0,8 - 2,5 mm), které se topí postupně (větší výtěžnost než u jemného pískového krystalu) a své vysoké cukernatosti (sladkosti). Tento cukr je vytříděný a zbavený prachových částic, což je výhodné při výrobě cukrové vaty i popcornu, protože se stroje při výrobě méně zanáší.
Množstevní slevy: dle tabulky v % (konečná cena po slevě se Vám zobrazí v "košíku eShopu")
Balení: 25 kg / papírový, 3 vrstvý pytel
Granulát (frakce): 0,8 - 2,5 mm
Výživové hodnoty na 100g směsi: energie 17000kJ / 400 kcal; tuky 0g; z toho nasycené mastné kyseliny 0g; sacharidy 100g, z toho cukry 100g; bílkoviny 0g; sůl 0g .
Skladovací podmínky: v dobře uzavřených obalech, v suchém, čistém a větratelném skladu, při relativní vlhkosti vzduchu do 65% a teplotě od 10 do 25°C
Doba minimální trvanlivosti: za splnění podmínek doporučeného skladování je trvanlivost neomezená. Na obale je vyznačena šarže - datum balení výrobku, základní prvek dosledovatelnosti.
Vyrobeno v: EU (Pfeifer & Lauben)
Naše doporučení: na výrobu sladkého popcornu je nejvhodnější kukuřice Pop & Roll Mushroom (vyrobíte z ní velký, kulatý popcorn a cukr se na něj nejlépe obaluje).