Profesionální
poradenství
POLARiCO prášková směs - je ochucující ovocná prášková směs, do které se musí přidat cukr a voda
POLARiCO Sorbet prášková směs - je ochucující ovocná prášková směs, na výrobu sorbetu, ledové tříště a kopečkové i točené zmrzliny
POLARiCO Sirupy - jsou tekuté, husté sirupy s ovocným podílem, do kterých se přidává jen voda
Prášková směs Soft k přípravě sorbetu (univerzální směs na výrobu zmrzliny, ledové tříště, nebo mraženého krému / sorbetu)
Označení "Soft" znamená, že se ke směsi se nepřidává cukr (směs už sukr obsahuje).
Karton: 8 sáčků (á 1300 g)
Složení: sušené mléko plnotučné, cukr, glukóza, mléčná náhrada (glukózový sirup, ztužený rostlinný tuk, emulgátory: estery mono a diglecyridů, mastných kyselin s kyselinou octovou, mléčná bílkovina, polysorbát 80, barvivo beta karoten), instantní káva, zahušťovadla (karboxymethylcelulóza, alginát sodný, guma guar) kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, stabilizátory (mono-hydrogenfosforečnan sodný, difosforečnan sodný, fosforečnan draselný), protispékavé látky (fosforečnan vápenatý, oxid křemičitý, síran vápenatý)
Průměrné výživové údaje na 100g směsi: energetická hodnota 1813kJ/432kcal, bílkoviny 8,5g, sacharidy 74g, z toho cukry 72g, vláknina 1g, tuky 11g, z toho nasycené mastné kyseliny 8g, Sůl 0,4g
Příprava ledové tříště: obsah sáčku (1300g) nasypte do 3 litrů studené vody a důkladně promíchejte (nejlépe ručním mixerem). Směs nechte cca 10 minut odstát. Poté ji nalijte do výrobníku ledové tříště a zapněte stroj.
Výtěžnost: cca 4,5 - 5 L
Doporučení: roztok připravený dle návodu lze uchovávat při teplotách do 8°C maximálně 72 hodin
Skladování: suchý sklad do 25°C
Vyrobeno v: ČR (CORNiCO products)
Výtěžnost: | 4,5 - 5 L ledové tříště / krému |
Příprava tříště: | směs + 3 L vody |
Chuť: | kávová - Cappuccino |
Barva: | světle hnědá |
Ovocný podíl: | neobsahuje |
Cukr: | nepřidává se |
Balení: | 8 sáčků á 1300 g (karton) |
Hmotnost kartonu: | 10,4 kg |