Profesionální
poradenství
Hořká čokoláda s obsahem celkové kakaové sušiny nejméně 60%.
Receptura čokolády je navržena pro pečení při vysokých teplotách. Má vyšší tekutost. Skvěle se hodí pro plnění pečiva jako jsou croissanty či kynutého těsta, například italského panettone. Čokoládové kapky můžete přidat také do těsta na bábovku, muffiny či cookies a skvěle se budou vyjímat také ve zmrzlině stracciatella. Pro svoje charakteristické vlastnosti je vhodná i jako polevová čokoláda na zmrzlinu, dezerty, palačinky, vafle, donuts a mnoho dalších výrobků.
Temperace: Ideální teplota pro rozpuštění 45 až 50 °C, zchlazení 28 až 29 °C a použití při 31 až 32 °C.
Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor (sojový lecitin), aroma.
Energetická hodnota na 100g výrobku: 2332 kJ/ 561 kcal, tuky 38,0 g, z toho mastné kyseliny 23,3 g, sacharidy 43,6 g, z toho cukry 38,3 g, vláknina 8,9 g, bílkoviny 6,6 g, sůl 0,01 g.
Upozornění: výrobek obsahuje sóju. Může obsahovat stopy mléka, jader ořechů.
Balení: 1 kg sáček, 5 kg sáček, nebo 15 kg pytel
Obsah kakaa: | nejméně 60% |
Tvar: | čočka |
Chuť: | hořká |
Barva: | tmavě hnědá |
Obsah: | 1, 5, 15 kg |
Použití: | vhodné pro pekařskou a cukrářskou výrobu |
Bod tání: | 31 až 35 °C |
Vzhled: | při 20 °C tvrdá hmota v peckách, bez cizích příměsí |