Profesionální
poradenství
Nachos tortilla Chips – jsou jemné křupavé kukuřičné lupínky pražené na rostlinném oleji. Kukuřičné lupínky jsou dodávané balené už upražené - hotové na servírování. Můžeme je použít na zapékání se strouhaným sýrem tzv. NACHOS, ale nejoblíbenější jsou servírované v misce spolu s mexickou rajčatovou omáčkou salsa nebo sýrovou salsou (v těchto omáčkách se lupínky namáčejí – dipy jsou mírně pikantní). Jsou ideální pochoutkou na posezení k vínu nebo k pivu pro svoji charakteristickou mírně pikantní chuť namáčecích omáček – dipů.
Složení: kukuřičná mouka, palmový olej, maltodextrin, sůl, rajčata, cukr, cibule, koření, aroma, regulátory kyselosti (octany sodné, kyselina citrónová), kvasnicový extrakt, kouřové aroma, výrobek může obsahovat stopy sóji.
Výživové údaje na 100g výrobku: energetická hodnota 1979 kJ / 472 kcal, tuky 20 g, z toho nasycené mastné kyseliny 9 g, sacharidy 64 g, z toho cukry 1,5 g, bílkoviny 6,6 g, sůl 1,3 g.
Karton: 14 sáčků (á 495 g)
Skladování: na suchém místě, mimo dosah přímého slunečného světla!
Naše doporučení: k lupínkům doporučejeme si zakoupit z výběru našich výborných omáček - odkaz zde
Příchuť: | barbecue (BBQ), mírně pikantní |
Tvar lupínků: | trojúhelník |
Barva: | světle hnědá s červeným kořením |
Obal: | plastový sáček |
Rozměry obalu: | 24 x 10x 40 cm |
Balení: | 495 g sáček |
Karton: | 14 ks (6,9 kg, přepravní hmotnost 7,5 kg) |
Minimální odběr: | 1 balení 495 g |
Certifikát RSPO označuje palmový olej, který pochází z udržitelných zdrojů a splňuje přísná kritéria na ochranu životního prostředí. Pod logem zeleného palmového listu najdete produkty, které nejen nezatěžují a neohrožují místní faunu a flóru, ale také podporují zdejší výrobce a znižují míru chudoby v celém regionu. Mimo to, RSPO udržuje produkty z palmového oleje v přijatelné cenové relaci a bezdůvodně je nezdražuje.
V roku 2008 vytvořila Společnost kulatého stolu pro obnovitelný palmový olej (Roundtable on Sustainable Palm Oil) pravidla, která musí splnit všichni, kteří si na svůj výrobek chtějí nalepit logo RSPO. Hlavním kritériem je, že výrobci palmového oleje nesmí kácet ani vypalovat pralesy, ohrožovat oblasti se vzácným a bohatým ekosystémem a ani při samotném pěstování nesmí používat pesticidy. RSPO také podporuje firmy, které nabízí svým zaměstnancům férové platy a zvyšují tak jejich životní úroveň.